J E N N I F E E R G E

En solig mors-dag!

Dagar i bilder Permalink0
Idag tänker vi lite extra på alla mammor där ute och säger grattis till er på mors-dag! :-) Alltså dax att uppmärksamma våra kära mammor lite extra och kanske till och med köpa en present eller två. Eller bara ägna en tanke. Eller en kram (eller kanske videosamtal såhär i corona-tider??).
 
Jag själv tänker även lite på alla som längtar efter att bli mamma, alla mammor som har mist sitt barn och alla som inte kan bli mammor..❤ ni vet ju att jag tillhör den förstnämnda kategorin, men än är tiden inte inne för mig. .Om jag blir hälften så fin mamma som min egen mamma blir jag nöjd :-)
 
Såå.. lilla mamma fick en presentpåse med rosa rosor, ett marabou-choklad (med frukt och mandel - såklart) och ett rosa nattlinne med texten "best mom" på!
 
 
Vi har varit hemma hos mina föräldrar och solat och varit ute exakt hela dagen typ. Så himla himla härligt. Jag känner mig som en ko som äntligen får komma ut när jag ser solen. Hela kroppen skriker typ: UT MED DIG JENNIFER!!02212121491!
 
Så igår ville jag verkligen verkligen ut, men det blev en knasig dag igår för jag var på jättekonstigt humör. Både arg ledsen och glad på samma gång. Kanske mest ledsen. Det blev till slut att jag kom ut en runda, jag promenixade med Joel, vi spelade mini-golf i hembygdsparken (där joel vann med ynka en poäng!!!) och vi solade lite i trädgården hos mamipapi. Näää igår var verkligen ingen bra dag, men kvällen blev fin med serier och fruktsallad. Mums.
 
Idag har vi även spelat badminton!! Asså så kul?? Verkligen underskatttat. Trots att det blåste en del gick det riktigt bra. Till middag blev det grillat (sååååååååååååååååååååååååååååååå gott) och till fika hade jag bakat en bön-kladdis och blondies :-) Kladdisen var i en springform som jag tog med från Ängelholm till Klippan, men när vi tog av aluminiumfolien upptäckte vi att hela kakan gått i sönder??? Så fick göra som browniebitar istälet. Smälte apelsinkrokant och hade på tillsammans med hallon. Det var gottigt!! Kul att baka med bönor, kakan blev mindre söt vilket endast uppskattades av mig och mammsen... men vi var nöjda i alla fall! ;-)
 
Jaha, måndag imorgon då och ny vecka väntar. Parkering på gatan har börjat kosta igen här nere ås jag är lite småsur över det. Ska prova att ha bilen under veckan också, men om det blir för jobbigt med parkering så får jag helt enkelt börja med tåg istället. I-landsproblem att jag blivit så bekväm, I know, men det är ju oförskämt skönt att inte ha en tid att passa.. plus jag har änltligen lyckats få plus på flexen eftersom jag kommer tidigt!
 
Hoppas ni haft en fin dag och att ni får en fin vecka :-)
Till top