J E N N I F E E R G E

Mysdagar och nyår!

Dagar i bilder, Tankar Permalink0
 
Hej bloggen!!
 
Ja asså de senaste dagarna har jag mest gått runt i myskläder. Jag tog med mig massa kläder ner hit (vet inte riktigt hur jag tänkte??) men har långtifrån använt allt! Har bott i mina emojibyxor fram tills häromdagen då jag köpte ett pyjamasset på Cubus - där man fick ett par jättemysiga gråa tights till tröjan! (som inte är någon av tröjorna på bilden om ni undrar).
 
Sen så har jag pluggat också. Så mys och plugg har jag väl mest sysslat med.
 
Men idag är det nyår och det nya året ska jag fira in hemma hos mormor! Vi ska inte smälla några raketer som tur är och jag hoppas att grannarna runt omkring inte heller smäller så många.. me no likey raketer och det gör inte djur och andra vettiga människor heller (sorry ni som gillar raketer men det är faktiskt SKIT!)
 
Och nu har jag bytt kläder från myskläder till lite finare kläder och satt upp mitt smutsiga hår i en totte. Asså om man drar bak håret i en hög totte när det är skitigt så blir det som om håret är rent! Det är så bra med uppsatt hår ibland asså, och det är inte bara praktiskt utan snyggt också.
 
Om ni undrar om nyårslöften eller nyårsmål så har jag inga.
 
Jo, ett. Att jag ska ta hand om mig själv lite bättre.
 
Det är typ det. Allt annat orkar jag inte ha. Jag vet att jag hade många och var ganska engagerad i det för några år sen (men det började sakta avta förra året tror jag). Orkar verkligen inte ha något om träning och vikt och mat för det vill jag inte ens tänka på, jag vill bara äta när jag vill, träna om jag vill och skita i det om jag vill. Bläääää säger jag. bläää på allt förändra sig själv skit det enda jag ska förändra med mig själv är att jag blir snällare mot mig själv - alltså tar hand om mig själv bättre. Dats it liksom.
 
Orkar inte ha nåt annat heller, typ skriv mer, även om jag kanske hade velat. Jag orkar  bara inte skriva upp massa krav som jag ändå inte orkar fylla i för jag har redan så höga!
 
Så om ni känner rlite grann som jag eller känner igen er i det här: skit i de där nyårsmålen. Asså bara fak dem.
 
Och 2015. Vilket år. Det har på sätt och vis varit ett skitår. På andra sätt har det varit jättebra för det har hänt mycket inombords. Verkligen toppar och dalar om man säger så. 2014 var också lite kaosartat. Detta med. Shit pom fritt liksom, och ändå har jag överlevt skiten.
 
Men det är ändå mycket ilska jag har inom mig över många saker och den ilskan kan ibland vara drivkraft asså. Det har jag lärt mig under året!  Att ilska kan vara en drivkraft. Det är power i det. Och missförstå mig rätt,j ag går inte runt och är arg hela tiden, men jag har nog aldrig någonsin varit så arg som jag varit detta året och det är skönt, för jag har alltid varit sådär behärskad ni vet och det orkar man inte!!!
 
Ja, frågan är nu hur jag ska summera detta blogginlägget.. Ehh.. Ja.
 
Ett känslosamt år kan man väl säga!
 
Låt oss möta 2016 med ett knytnävsslag typ. Bäm. Och fak alla som säger att vi ska förändra oss!
 
KRAM ÄLSKADE BLOGGISAR <3

Glossybox november!

Shopping Permalink1
 
Har ni hört talas om glossybox? Det har jag flera gånger, men jag har varit för snål för att prova det.
 
Men nu så! Nu när det var black friday för typ en månad sedan så hade de ett erbjudande på just glossybox så jag slog till. Visserligen gällde det bara en gång och för en box och på så sätt inte för hela premenurationen (kan faktiskt inte stava till det) men ändå!
 
Så efter att tag dök min lilla box upp, närmare bestämt i början av månaden!
 
 
Ska jag vara helt ärlig blev jag lite som ettt barn på julafton! Det är ju sååå roligt när det kommer paket! Dessutom fick den plats i brevlådan så jag fick inget sms eller så - det  bara var där efter att vi varit på språkcafé!
 
Man vet inte i förväg vad boxen innehåller. Oftast får man reda på en produkt men inte resten. En box består av 5 olika produkter och när du startar din prenemeruation så får du klicka i lite alternativ för att boxen ska kunna anpassas efter dig. Sen kommer det hem 5 st skönhetsprodukter till dig i månaden för 139 kronor! Inte så illa pinkat om jag får säga det själv.
 
Blev som sagt löjlgt förtjust och var tvungen att mystorya alltihopa på snapchat! Jag älskar snapchat <33
 
 
Allting är så fint paketerat i boxen! Först kommer ett litet brev och en liten tidning typ, och sen är alla produkterna! Där finns också ett papper där alla produkter står namngivna och hur man ska använda dem.
 
I denna boxen fanns:
en toner
ett läppglans
en ögonroll-on
en ögonpenna
och en face-gel!
 
Vissa saker är inte i fullstorlek, tex dne här face-gelen var bara en portionsförpackning, medan tonern var helt full!
 
Jag gillar verkligen tonern! Har inte använt det förut men har börjat med det nu och tror att jag kommer fortsätta med det även när denna tar slut. Det som är bra med den här från märket Naobay är att den är ekologisk! Sedan tycker jag om ögonroll-onen med, tar den på morgonen efter dagkrämen och tycker att ögonen känns något piggare efter att jag rullat runt den. Den ska ta bort svullnader lite grann och det tycker jag den lyckas ganska bra med :)
 
Läppglanset är väldigt fint och glansigt och ögonpennan snygg! Pennan är i en slags mörkgrön färg som jag antagligen inte skulle köpt själv men den är riktigt cool! I like it, men har knappt använt den.
 
Slutligen så tyckte jag inte lika mycket om face-gelen. Vet inte om jag kanske använde den fel. Först tvättade jag bort mitt smink med sminkborttagning, sen så tog jag och strök på face-gelen i huet (när huet fortfarande var litta fuktigt och så) och krämade in och sen skulle jag skölja av. Men då typ stelnade face-gelen i ansiktet så det var tex svårt att öppna ögonen och huden blev alldeles stel!! Vet inte om jag är ovan vid sånt eller om det ska va så men: me no likey! Så den tänker jag inte köpa, men det var roligt att få prova på!
 
Så det var det hela från glossyboxen i november! Jag tänker att jag ska prova på 2-3 boxar och så får jag väl se om jag väljer att låta prenemurationen fortlöpa eller om jag säger upp den. Än så länge är det lovande.. :)
 
 
 

Barcelona dag 8!

Barcelona 2015 Permalink0
 
Då var det sista dagen i Barcelona och det är tyvärr dags att åka hem. Redan på morgonen åkte vårt plan så vi lämnade lägenheten när det fortfarande var mörkt ute! Taxin kom och hämtade oss vid dörren och vi sa farväl till lägenheten, packade in våra väskor och så åkte vi!
 
Det var en hel del trafik ute, men det gick fort att komma fram till flygplatsen. Vi checkade in och sen så kollade vi i några affärer innan det var dags att gå till gaten. Vi kom typ näst sist till gaten, men det var inte så att vi var jättesent ute egentligen men alla andra var bara tidiga helt enkelt!
 
Vl uppe i luften så var det ljust och när vi flög över alperna var jag bara tvungen att fota. Så fint! När vi flög över dem vägen ner var det mörkt, men nu så gick det ju att se alltihopa.
 
 
Och såhär i sista inlägget om Barcelona tänkte jag passa på att visa lite saker jag köpte där nere!
 
Här ser ni bland annat en kaffeburk.. har letat efter en sådan länge här i Sverige, för märket finns här med, men så bara fanns den här burken i en affär i Barcelona.. den ropade JENNIFEEEER och jag bara OK jag köper dig kompis! Dessutom var den kanske 20 kr billigare där nere än här så det var ju bara att köpa!
 
Egentligen är burken till kaffefilter, men det struntar jag i så jag har vanligt Zoegaskaffe i den! Mums :)
 
 
Asså denna kudden är bara för fin för att va sann typ!
 
Vi var inne i kattaffären (som egentligen var en inredningsaffär alltså med inredningsprylar UTAN DESS LIKE MED JÄTTEMYCKET ROLIGT!!!) och jag kollade länge länge på kuddar ooch på om jag verkligen skulle köpa en och på pris osv osv..
 
För de hade verkligen jättemycket kul, såväl kuddar som plädar som porslin som typ tandborstmuggar.. allt möjligt!
 
Men efter många om och men så blev det den här alltså, och själva innerkudden ingick! Jag var inte säker på om hela kudden skulle kunna få plats att ta hem och i så fall hade jag fått dumpa innerkudden i Barcelona helt enkelt men jag hade sån tur att Jerker hade plats i sin väska så det hele kunde följa med! Wiho!
 
 
Sen så köpte jag ett par jättesnygga byxor på Zara! Ja, Zara finns ju hemma också men jag brukar ärligt talat inte kolla där så mycket.. men det får nästan bli ändring på det för de här byxorna var helt perfekta!
 
De är stretchiga så ganska tajta men det får man töja ut efter hand typ. De är ljusbruna och så har de lite dragkedjor här och var. Älskar färgen! Den passar till så mycket och är ändå lite roligare än jeansfärg tycker jag.. mhmm mee likeyy!
 
Sen köpte jag lite annat smått och gott också, typ som några dekorationsklämmor och färgpennor.
 
Men men! Detta var alltså alles från min, mormor och Jerkers Barcelonaresa! Det var såå roligt!!! :) :)
Till top