J E N N I F E E R G E

Nytt jobb!

Dagar i bilder Permalink1
Joel har fått jobb!!! Jippie! Så som ett litet grattis köpte jag fyra söta små chokladpraliner till honom. Kanske inte så mycket men ändå :-) Något fick han ju ha!
 
Och äntigen fredag altlså. Men denna veckan har verkligen flugit förbi, jag har haft mycket på jobbet så dagarna har gått fort. Imorse ville jag inte upp och träna.. men jag gjorde det ändå. Gick den där förbannade utfallsgången och gjorde de där förbannade höftlyften. Isch! Men det känns bra efteråt och hjärnan blir så glad när man är på jobbet sen. Då är den nämligen riktigt skärpt och redo :-)
 
Efter jobbet gick jag inom h&m en runda och hittade en jättefin blus som skrek mitt namn på rean! Den satt som en smäck. Ska foa den och visa er senare!
 
Läste på lite om mitt nya vidvinkel objektiv och läste en hel del negativt, om att det blir skeva bilder osv osv.. men jag tycker det blir coola effekter, och om man använder det på rätt sätt blir det som att man "sugs" in i bilden. Jag får väl öva helt enkelt. Nu har jag betalt det så det finns ingen återvändo.
 
Här ser ni äntligen hela kaminen i vardagsrummet! Den har jag inte kunnat fota så här i sin helhet innan.
 
För att fira det nya jobbet så fick Joel bestämma mat. Redan innan han sagt vad han ville ha var jag BOMBIS på att det var pizza han va sugen på. Jag hade rätt.. :-)
 
Så Joel tog en kebabpizza och jag en kebabsallad! Kunde inte låta bli så jag tog två brödbitar! Så gottttttt.. Men vi båda blev så mätta i magen efteråt.
 
Nu sitter vi i soffan med varsin dator. Sociala paret.. men det är roligt. Vi trivs så bra ihop.. :-) Imorgon ska jag på linsundersökning och så blir det träning. Men innan dess: sovmorgon!
Till top