J E N N I F E E R G E

Datornörd

Dagar i bilder Permalink1

 

Sitter här i mörkret med två datorer och ändrar storlek på mina Mallorca bilder på den ena och synkar musik på spotify på den andra... dystert...
Nä, men det är faktiskt inte så mörkt som det ser ut, jag har min skrivbordslampa igång! Och så lyssnar jag på Musikguiden i P3, då Daniel Adams-Ray var med idag, det var ren slump att jag läste det i tidningen. Dock missade jag att lyssna när det sändes, men vilken tur att man kan lyssna nu i efter hand med!

 

Synkar musik på spotify gör jag för att jag ska kunna lyssna på det offline imorgon, då jag ska ta med pappas dator till skolan. Skoldatorerna är ju inte lite sega.. hehe. För den som undrar har jag kvar mitt halsont och jag ber till gud att det inte ska bli värre. Eller tja. Jag vet inte. Kanske ber jag om bättre halstabletter? Hmm..

Och förresten, Lena, så städar jag bara mitt rum en gång i veckan, helst på måndagar! Helt normalt, eller? :D

 

Taggad

Dagar i bilder Permalink1

Städning på schemat! Yippee ki-yay, motherfucker!

Lugn söndag

Dagar i bilder Permalink1

Det blir en lugn och skön söndag idag. Matchen som egentligen skulle ha varit idag blev inställd, vet dock inte varför? Glömde dra ner mina rullgardiner igårkväll så jag vaknade helt naturligt av ljuset som kom in i fönstrerna vid åtta, halv nio tiden. Riktigt skönt faktiskt. Men sen så somnade jag ju om till kvart nio och gick upp då. Att vakna så är nog det bästa sättet att vakna på. Man känner sig så pigg och utvilad, även fast jag själv vet att jag inte har sovit många timmar.

Har läst i min bok idag, eller tja, det är mammas bok. Den är bra, spännande men samtidigt lite smått obehaglig och äcklig! Ska bli spännande vem som är den skyldige... ;)
Mamma ville gå ut en runda (jag hade gått annars jag med, men hon sa till först) så vi gick helt enkelt. Köpte halstabletter på ICA för jag har så ont i halsen just nu! Hade det igår när jag skulle sova och när jag vaknade idag var den kvar.. det är den än som sagt.

Nu ska jag skriva lite på mitt cirkelträningsprogram.

Till top