J E N N I F E E R G E

Vardagsrummet

Inredning Permalink1
Hur blev det egentligen i vårt vardagsrum kan man ju undra?? Massa tjat om att vi fixat det, men inga bilder..
 
Såhär blev det! Vi gjorde en fondvägg med en tapet som jag blev kär i direkt när jag såg den... "Lydias gård" heter den och är från duro. Den är en fin och behaglig grön färg med lagom mycket blommor. Jag hittade fina tapeter på rusta också, men där var jag och Joel inte överens kring hur mycket blommor en tapet ska ha.. men denna var vi båda eniga om och jag återkom hela tiden till den även när jag tittade på andra... När jag såg en i tapetkatalogen hos colorama i Ängelholm blev jag ännu mer kär...!!
 
Så nu är den uppe på väggen. På de andra väggarna har vi målat med färg som motsvarar rustas färg "linen". Vi satte renoveringstapet på alla väggar utom den väggen där vi har fondtapeten. Phuuu. Det var tufft men i slutet blev vi ju riktigt bra på att tapetsera!
 
Är så nöjd med tapeten! Vi har även möblerat om i rummet och bytt plats på soffan och matbord. Matbordet står i den delen av vardagsrummet som har fondväggen, vilket gör att tapeten kommer fram mer än vad den hade gjort om soffan hade stått där och dolt den.. Är så nöjd!!
 
Till köket har jag köpt nya doftpinnar från rituals, denna gången i doften "sweet jasmine". Vi har den i handtvål här hemma och den luktar gudomligt.. så det gör doftpinnarna också!
 
Har möblerat om lite med blommor och krukor i hemmet och än lever mitt elefantöra vilket jag är glad för! Tycker det är en fräck växt. Palettbladen som jag fick från Wilma, som jag visade i något inlägg längre tillbaks, de lever också och vissa trivs jättebra och har vuxit till sig rejält!! Kul att jag äntliogen lyckas med några plantor!!
 
I hela vardagsrummet, köket och hallen har massa ljuslyktor fått åka fram. Är inte hösten tiden för tända ljus?? Det tycker jag i alla fall.
 
Så på soffbordet har vi en liten löpare med en ljsubricka på. Mycket trevligt!
 
Jag har bestämt mig för att prova att övervintra mina pelargoner - vi får väl se hur det går! Hittills lever dem (men som ni ser några gula blad här ovan som jag missat att ta bort..).
 
Matbordet har varit överbelarmat med tvätt... fram tills förra helgen då jag strök allt (vilket tog typ 1,5h??). Så nu är där istället duk + löpare och lite smått och gott. Tyckte det blev fint!
 
Så det känns roligt att ha det fint hemma och så som man själv valt och vill ha det. Mitt lilla arbetsrum hade också behövt sig en makeover, vi får väl se när det blir dags för det...!
 
Annars så har jg idag varit på ett crossfit pass för nybörjare på gymmet. Kul, men jobbigt! Sen spelat lite sims, lagat lite kläder, lagat mat, kollat serie med Joel, halvsovit i soffan... så jag har ändå "lyckats" vila någorlunda idag tycker jag! Mycket nöjd med dagen!
 
Hur har er dag varit?😍 Jag ser framemot en lugn och skön söndag imorgon!
Till top