J E N N I F E E R G E

Julklappar i massor!

Jul, Underbara dagar Permalink0
Som jag skrev i mitt förra inlägg fick jag alldeles för många och för fina julklappar i år! Av Zazze så fick jag (och Tilda) massa bilder på honom i små kylskåpsmagneter som man alltså kan dela på och ha på kylen! Så himla fina! Och lille Saltis fick också vara med på ett hörn. Bilden på Zazze med sin svarta slips är en av mina ABSOLUTA davoritbilder på honom. Kolla ögonen?!
 
Tilda fick en liknande klapp av Zazze, fast med bilder på henne och Elias samt på Smilla (Elias familjs hund som är en vit samoyed!) Så guligt! Oliver fick ett foto på han och Zazze: där fanns tydligen inte tillräckligt många bilder med Zazze och ollan för att det skulle bli till ett magnetkollage :-) Rålig present Zazze!
 
Varje jul eller födelsedag brukar jag fundera över o m det finns något i bak- och matväg som jag "villhöver". Det mesta som jag behöver har jag redan - så det handlar mest om bra att ha-saker.
 
Detta året önskade jag mig en mini-limpform så man kan göra minilimpor! Och en degskrapa i metall med linjal på, samt "bakamedfridas" bok Baka i långpanna. Det fick jag, alltihopa! Tack familjen! Får nog bjuda på den där prinsesstårtan som är på framsidan av boken för den ser HELT oemotståndlig ut.. :-)
 
Av mami papi zazzi fick jag dessa SÅ FINA örhängen från märket lily and rose. De passar till typ ALLT??? Det är alltså en blomma i guld och en pärla i mitten. Så fina!
 
Zazze tyckte även att vi behövde en nisse-dörr till nästa år! Så himla söt. Jag har tittat på nissedörrarna flera gånger och nästan köpt men inte gjort.. nu har vi en! Perfekt!
 
Dom där djuren ger himla bra julklappar måste jag säga :-) Även Saltis och Gizmo gav oss finfina och mycket praktiska julklappar!
 
Är det så att Kaj Boyesen är dansk design at it best?! Jag tror nästan det! Jag älskar alla hans söta små träfigurer och har önskat mig den här hunden i valnöt ett tag, mest för at han är så förbanant gullig. I år låg han inslagen i ett fint litet paket! :-)
 
Han passar perfekt med lovebirdsen som jag har sedan innan. Mamma fick en midsommarkrans till sin Kaj Boyesen apa som också passade perfkt på hunden - så jag får kanske oxå önska mig en sån? Apan är även den fruktansvärt söt men har inte velat härma mamma.. men kommer nog att göra det så småningom ändå.. sorry mamsen men trädjuren är ju för gulliga!
 
Tildisen känner mig för väl och vet att jag älskar body shop och särskilt deras banan-serie som luktar söt gosig MUMSIG BANAN.. Så jag fcik miniflaskor med schampoo och balsam som jag faktiskt använt idag. Mitt hår luktar gudomligt! :-)
 
Och så hade hon köpt 3 söta "bath bubbles". Jag provade den rosaröda igår och det är ingen badbomb på så vis att den löses upp snabbt i vattnet. Istället tar det sin lilla tid och den ska lösas upp under rinnande varmt vatten. Men det luktar gott och blir fin färg i badvattnet. Nam! Tack Tildis.
 
Jag är en person som faktiskt har rätt så ok-lätt för att somna (om det inte är något särskilt som upptar mitt sinne eller om jag mår dåligt av någon anledning) men det finns alltid utrymme för förbättring! Dessutom upplever jag att jag snurrar runt mycket i sömnen och typ "slänger mig". Jag vet inte, men jag önskade mig ett tyngdtäcke som jag fick i julklapp! Det väger 7 kg och är ganska tungt att bädda med (fick hjälp av Joel som tur är hehe) men det är riktigt riktigt skönt att ligga under!
 
Man blir typ lugn av att ha lite vikt från täcket, nästan som att någon trycker ner en men på ett behagligt sätt så att man slappnar av och fattar att nu är det läggdags. Jag är mycket nöjd och väldigt tacksam ❤
 
Av Joels fina föräldrar fick jag superfina örhängen från ett märke som heter Sparv! Det har jag inte hört talas om tidigare men efter att ha sett dessa små godingar kommer jag kolla upp märket lite nogrannare. De är så himla fina och detaljrika. De är små, men om ni ser så är det typ små stjärnor som "skjuter ut" från kristallen i mitten. Jättejättejättefina. Passar också till typ allt! Jag gillar verkligen när man blandar silver med guld eller som här en silvrig kristall med guld. Så fint! Tack!❤
 
Sist ut är apple watchen som jag fick från Joel! Så glad jag blev för den och så rolig den är att leka med :-) Jag har provat lite olika funktioner och försöker fortfarande lära mig hur den funkar! Igår hade jag den igång när vi promenixade och idag var den igång när jag gav mig ut på springerunda. Där fick jag se hur pinsamt långsamt mitt tempo var och också hur oväntat hög genomsnittspulsen nvar?? Det roliga var att se rundan: 5,71 km! Det va ju långt! Men inte så snabbt :-)
 
Är som sagt så tacksam över ALLA julklappar och är även glad över att de julklappar jag gett bort verkar ha blivit uppskattade 😊 Till pappa hade jag bland annat budat hem någa gamla mynt som han önskade sig vilket var väldigt uppskattat och roligt! Mamma fick bland annat rituals produkter och de båda fick varsitt set swedish grace winter (som är så fint att jag nog måste önska mig det med?!). Joel fick en soundbar av mig till tvn och mina syskon fick några saker de önskat sig. Så fint att ge bort saker som uppskattas och som är önskade!❤
 
Men jag vet några som fick världens julklapp på julafton🤗.. vet inte om de läser detta men stort grattis ❤
 
Helt ärligt så har jag lite söndagsångest inför att jobba imorgon men det är väl bara att bita i det sura äpplet. Som tur är så jobbar Joel också så det känns lite mer okej. Förhoppningsvis går dagen fort, det gäller bara att komma upp ur sängen och iväg! Är ni lediga i mellandagrna eller ni jobbar? Hoppas ni får en fin söndagskväll oavsett vilket!
Till top