J E N N I F E E R G E

Helgnöje

Dagar i bilder, Hus Permalink0
(null)
Vad har ni hittat på i helgen? Här har vi varit både ute och inne om man säger så! 

Igår började vi dagen med att åka till Åsljunga.. o vad gör man där tänker ni? Jo man hämtar husvagnen! Tjihooo! Äntligen är pärlan hemma igen! Man blev ju riktigt sugen på att åka ut med husvagnen nu också.. Joel tvättade den och gjorde fint den på utsidan medan jag gick runt o drog upp massa räliga maskrosor i gräsmattan.. örk!! 

Nu med robotgräsklippare äter han ju upp alla maskisar men på några ställen utanför hans sladd var där riktigt stora plantor med fede rötter i marken. Örk som sagt!! Men oerhört tillfredsställande när man får upp en riktigt tjockis rot från marken! 

Jag drog typ alla jag såg så det blev väldans fint sen! Missade säkert någon men de allra värsta är borta i alla fall. Sen röjde jag lite i en rabatt tills jag blev alldeles svettig o andfådd och bestämde mig för o vila istället😂 jag är ju ändå snart gravid i typ tredje trimestern nu..😁

(null)
Det blev lite sovmorgon idag och det behövde jag nog verkligen. När jag gick upp på min morgontoalett vid 6 värkte det i kroppen😂 sen när jag gick upp på riktigt igen vid 8.30 efter att ha somnat om kändes det mycket bättre🥰

Men idag stod en shoppingtur på schemat och vi åkte till de roligaste affärerna som finns nämligen hornbach o biltema🤪🤪🤪

Nää inte så roliga, men roligt att ha köpt grejer som vi behöver till bebbe-rummet så vi kan bli klara nån gång! Det är roligt att renovera och fixa hemma men man kan ju bli lite trött också på att hålla igång varje helg och att det alltid är lite stökigt någonstans.. 

Däremot avslutade vi trippen med rusta och ett besök på max, vilket var desto trevligare! Tjiho! Väl hemma satte vi igång o arbeta… 

Golvlister och taklister har alltså kommit på plats idag! Tillsammans med en kabelkanal för o dölja den fula internet-sladden till fibernätet.. örk.. men nu ser det desto bättre ut! 

Och övning ger verkligen färdighet, som jag sa till Joel, för det gick väldans bra att fixa taklisterna idag! De hade vi ett helvete (ursäkta språket) med i mitt rum.. hmm.. men idag så! Riktigt flyt så det var roligt, även om min energi tog slut innan arbetet var slut, så Joel fick göra klart det sista.. hehe..

Vad återstår nu då? Jo, fönsterbänk, gardinstång och ett element🤩 även att byta ut dörrfodret för der hade ju rivmärken på sig från antagligen en hund som varit därinne nån gång?? Jag vet inte men fult är det och det var inte något vi tänkte på o köpa idag visst.. så det lär vi bli ytterligare en tripp till hornbach snart igen.. snark.. 

Men nu är vi mycket nöjda med helgens arbete! Roligt! Och imorgon blir det en lugn dag på jobbet, eller det är vad jag har planerat för - sen vet man ju aldrig. 

Så om ni behöver tips på hur man sätter upp taklister i frigolit - fråga oss 😉 vi är experter nu! Efter att ha svurit oss gula o blå flera gånger över möget! Men skam den som ger sig.. 
Till top