J E N N I F E E R G E

Vita prinsessan!

Dagar i bilder Permalink1
Eller lilla pärlan? Vad ska jag kalla henne? Kärt barn har många namn! Detta är alltså min alldeles egna lilla bil som jag köpt idag. En golf från 2013 i superfint skick. Växellådan är automat så att Joel också kan köra den. Alldeles lagom liten/stor för mig! Den har hela 160 hästapollar så där är minsann kraft i den. Det ska bli roligt att köra till jobbet framöver!
 
Jag har verkligen varit i valet och kvalet om jag ska köpa en bil eller inte. Nu måste jag ju köra bil dagligen för att komma till jobbet, så en bil behöver jag. Jag har lånat mina föräldrars v70 ett bra tag och har väl den senaste månaden känt att det nog är dags att skärpa mig... Jag lär ju köra bil till jobbet ett tag till och även om jag kanske i framtiden kan ta tåget till jobbet så kommer jag nog ändå vilja ha möjlighet att köra ner till stationen, om det är hemskt väder någon dag... inte vet jag...! Plus om Joel nu ska jobba sina muppiga eftermiddags-tider är det skönt för mig att ha en egen bil. Vi kan ju inte direkt dela på en bil eftersom båda behöver köra till respektive jobb.
 
Så så blev det! Massa vuxenpoäng till mig! Nu har jag köpt både ett hus och en bil. Eller ja, jag har betalt visst procent av huset och bilen.. resten har jag lånat.. men ändå :-) Jag har jobbat för det!
 
Nu ska jag krypa ner i sängen. Jag är så förbannat trött på morgonarna tt jag blir trött på mig själv - på att jag inte går upp ur sängen när klockan ringer. Idag klev jag inte upp förrän 7.45. Det är ju nästan pinsamt. Jag förstår inte varför förj ag blir ändå bara döstressad på morgonen och får en otrevlig start på dagen. De extra minutrarna jag sover är bara.. meningslösa... så det får bli skärpning på det för mig, men åhhh vad det går tröööööööögt. Det blir ju inte bättre av att personen som sover bredvid mig inte behöver gå upp.. då kommer mitt rättvisetänk igång genast, "MeN dÅ vIlL iNtE jAg Gå UpP hElLeR :PpPpPpPp".. typ.. snark.
 
Någon som har något knep? Jag tar tacksamt emot allt. Ska försöka ta mig i kragen imorgonbitti!

Till top