J E N N I F E E R G E

Sminkborstar

Shopping, Smink Permalink0
Idag kom äntligen mitt paket från cocopanda!! I själva verket beställdej ag det den 17 maj men när jag ringde dit häromdagen fick jag det jag befarat bekräftat: paketet hade försvunnit på vägen!!
 
Men de var så snälla så de skickade ett nytt paket till mig och till pressbyrån denna gången så det kommer fram safe & sound! Som ni ser så var det då nya bas-sminkborstrar wihooooooo! Eller nya och nya, jag har faktiskt inga!!
 
Jag är jättenyfiken på buffingbrushen! Ska bli mycket roligt att prova allihopa faktiskt. Har hört mycket gott om dem och de var så billiga på cocopanda att ag var tvungen att slå till! (fastän jag är fattigare än en kyrkråtta)
 
Såhär ser de ut på nära håll! Mmm var tvungen att känna lite på dem och som vanligt är de supermjuka och gosiga. Älskar ögonskuggspenslarna jag har från real techniques så kommer nog falla pladask för dessa med!
 
Det blev en kort skoldag idag, bara 13-15! Imorgon är sista dagen för terminen sen är det SOMMARLOOOOV! Har dock en kompletteringsuppgift att göra senast 2 veckor efter avslutad kurs men det fixar jag lätt i nästa vecka.
 
Dock blir det ju inte så mycket sommarlov för min del va eftersom jag ska sommarjobba. Men jag ser framemot det! Det ska bvli roligt. Även om jag inte mådde sådär topp notch i Angered så var det väldigt roligt att jobba där! Och lärorikt! Vilket jag hoppas på det kommer bli här med..
 
Nu ska jag plocka undan lite i köket och sen fika med mig själv tror jag! Luddis kommer sent så jag måste äta lite socker så jag håller mig vaken.. hehe!
 
 

Pang och period

Dagar i bilder Permalink1
Detta möttes jag av när jag kom hem igår. Första tanken var typ: har mormor varit här?? Har mamma pappa varit här??
 
Men nej det har dom ju inte och sen trilla poletten ner: ahaa hatthyllan har lossnat.. obehagligt ju! Skickade bild tlil mamma som trodde det var inbrott först. Pappa har lovat att komma och hjälpa mig på söndag att sätta upp den igen!
 
Känns verkligen bakvänt att inte ha någon hatthylla.. får lägga jackorna på varandra typ.. det blev dessutom supertomt i hallen! Det ekar där nu igen.. wää! Saknar min hatthylla ju..
 
Hade på mig min skam-tröja idag och svarta jeans! Hade tänkt ha kjol men det var ju jättetråkigt väder så jeans kändes mer lämpligt.. Övar mig på att göra cut crease med ögonskuggor!! Syns det?? Det är rätt roligt i alla fall och jag tar varje morgon, varje sminktillfälle som ja ett övningstillfälle!
 
Det känns lite som jag tappat nagellacksmålandet och liksom gått över till smink istället.. men jag är en periodare märker jag! Ni vet, ett tag körde jagj u bara vingad eyeliner.. ett tag bara färgglada nagellack.. nu har jag fastnat på rosa/rött.. ja.. ett tag bara kjolar.. ett tag mycket svart.. ett tag löste jag massa sudoku.. ett tag följde jag dr phil in i absurdum..
 
Ni förstår! Det är applicerbart på annat än smink.
 
Hur är ni? Är ni också periodare??

Lush life!

Shopping Permalink0
När Tilda och Simon åkte till väla i helgen så bad jag dem gå ett litet ärende till mig..! Nämligen gå in på hm och se om de hade zara larssons kollektion där.. och det hade dem! Bad Tilda köpa toppen till mig under förutsättning att den gick att byta..
 
Det gjorde den och åh vad skön och fin den är! Så mysig. Blev inspirerad av Celine som hade beställt hem topp + tröjan i mesh.. den är också väldigt fin den tröjan! Är så glad att toppen passade för jag tycker det är så jobbigt att lämna tillbaka och ha sig. Jag köpte i storlek 38! Den är rätt urringad men det är väl meningen liksom.. så mjuk och go!♥
 
Idag var det skola vid 9 och redan vid 11 satt jag på tåget tillbaka till Hässleholm igen! Så ni förstår kanske att det blev en superkort dag. Här hemma har jag ätit tacosallad till lunch, diskat undan disken och förberett mig inför morgondagens studentfeedback i skolan.
 
Såhär ser toppen ut! Både cool fin mysig söt typ. Lush life är ju det livet man vill leva.. eller? ♥
 
Känner mig glad idag! Så härligt. Gick och lade mig vid åtta igår och sov hela nio timmar. Så skönt! Idag ska jag försöka lägga mig lite senare.. men det är nog inte så svårt. Imorgon kommer Luddis hem och sover hemma en natt! Som Jenfår har läääängtat ♥.
 
Fenni ♥ Luddi
 
Tänkte jag skulle gå ut på promenix nu när jag skrivit färdigt detta sen duscha och hoppa i mysekläääär. Ska nog ha lite fix-kväll med mig själv, det brukar man ha på typ söndagar eller torsdagar (iaf jag) men jag känner för det idag!! Typ ni vet noppa brynen och måla naglarna.. mer fix än så blir det nog inte men vafasen.. lite piffig får man väl vara om man vill!
 
Jag har verkligen hundar på hjärnan! Längtar efter Zazze ♥! Gillar typ alla doges inlägg på facebook.. mmm.. doge.. ♥
Till top