J E N N I F E E R G E

Avslutspresent

Dagar i bilder, Tankar Permalink2
(null)
Titta vad fint jag fick från mina kolleger! Alla i min arbetsgrupp utom en person vr med på den fina presenten till mig! Lite pinsamt va? Det var såklart frivilligt att va med på presenten, så är det alltid, men det blir väldigt talande..
 
Klart jag har vetat att mobbning förekommer även i vuxen ålder och på arbetsplatser - men inte fasen trodde jag att jag skulle bli utsatt? Jag som är positiv, anpassar mig lätt efter behov och en god kollega. Men det är väl sådant som sticker i ögonen på alla våra arbetsplatsers krösamajor.
 
Och alla fel som fortfarande görs och som de på högre nivå "städar undan" åt sina medarbetare. Det var sånt som uppmärksammades under visselblåsningen och sådant som jag tänkte "men de som är kvar kan ju lagen och reglerna". Uppenbarligen inte. Det är pinsamt....
 
Ok, detta är mitt sista inlägg om mitt numera före detta jobb. Jag kommer inte sakna det. Jag kommer sakna vissa kolleger, såklart. Jag är så glad jag lämnade. Snälla ni, ta ingen skit. Stå på er för vad som är rätt och fel både vad gäller arbetsmiljön (mobbing tex) och vad gäller själva utövandet av arbetet. Jag menar inte man ska ta på sig ansvaret för andras fel eller rätta till dem. Men när sådana här fel begås gång på gång tappar man förtroendet och jag kan inte med att jobba i en sådan organisation - även om jag själv gör ett korrekt jobb. Det SKA kännas bra för er på jobbet. Annars - lämna. Du är viktigare än en sketen arbetsplats oavsett vad dina kolleger eller någon annan må tycka. 
 
Nu ska jag äta lite av bjärechpsen och spela sims. Lyckodagboken där man samlar allt man mår bra av var så himla fin! Och som en av mina kolleger smsade: "Du har många år framöver att fylla i den". Och exakt DÄRFÖR ska man inte stanna på sådana jobb som man inte trivs med eller som man rentav mår dåligt av. För livet är för kort. Och vi är värda mer!
 
 

Till top