J E N N I F E E R G E

Inte igen..

Tankar Permalink0
Jag är så dum i huvudet ibland.
 
Här sitter jag. Har läst igenom filosofitentan. Ska strax skicka in den. Har målat naglarna guldiga och tånaglarna röda. Surfar runt på facebook.
 
Hittar en bild. Kollar på bilden. Råkar komma in på personens mammas facebook. Kommer in på en tjejs facebook. Sen på en annan tjejs facebook.
 
Och så slutar det med att jag sitter här, efter att ha kollat runt i säkert tio minuter, och känner mig jättedålig. Rättare sagt: urusel.
 
Jag förstår inte.
 
Det är samma sak med vissa bloggar. Jag kan inte läsa vissa bloggar, för efteråt känns det som om jag är den kassaste människan i hela världen. Och så vill jag inte att det ska kännas! Ändå är det beroendeframkallande på nåt sätt.
 
Så jag läser bara bloggar jag tycker om och som jag inspireras av efter att ha läst dem och det är nuförtiden bara Blondinbella och Elaine Eksvärd. Två superstarka tjejer med postiv inriktning och som aldrig gör inlägg som får mig att känna mig mindre. Aldrig!
 
Och jag ber till gudarna för att JAG inte gör sådana inlägg. Jag hatar det! Det spelar ingen roll vad det handlar om, men ämnen som för mig är extra känsliga är gällande träning, kropp, utseende, förhållande, kärlek och superhälsosammat..
 
Just av den anledningen har jag faktiskt tagit bort folk från facebook som jag ja, mår dåligt av att läsa om. Och de jag inte vill ta bort har jag bara ändrat inställningen på så att jag inte får upp någon information i mitt flöde.
 
Jag bestämmer över mitt liv och jag vill inte ha massa input som får mig att känna mig dålig! Jag vill ha energi och inte energitjuvar! För det tycker jag att jag förtjänar. Det förtjänar vi alla!
 
Puss på er. VI ÄR BÄST! ♥
 
 

Pepparkaskmüsli - igen

Mat Permalink0
 
Hmm hmm.. igår gjorde jag något som innehåller både pepparkakskryddor och havregryn.. what can it be...
 
Jo, pepparkaksmüsli, SÅKLART!
 
Har varit utan den sååå länge och nu, äntligen har jag den igen! I have missed you pepparkaksmüsli!
 
Receptet gör jag om lite för varje gång.. tar annorlunda frön och sådär, men det är alltid samma mängd havregryn och samma mängd vätska.. dock tog jag lite mer pepparkakskryddor idag än vad jag gjorde förra gången. Vill ha fram pepparkakssmaken ordentligt! :)
 
 
Massa havregryn! En hel liter till och med!
 
Det kan krävas en stor bunke till detta.. jag tog ändå den största bunken vi har.. eller ja, vi har större men de orkade jag inte ta fram :) :)
 
 
Mmm honung.. det är ju sötningsmedlet i müslin och det är såå gott.. utan honung = ingen god müsli.. Funderade på att ta mer än 3 msk honung men det gick inte eftersom honungen tog slut :'(
 
Eller nästan i alla fall. Där är lite kvar som är omöjligt att trycka ut... hmm..
 
 
Förra gången jag gjorde müsli glömde jag hälla i russin efteråt... eller frukt överhuvudtaget.. igår hällde jag i både russin och müsliblandning.
 
Snacka om att det var gott att äntligen äta müsli till frukost!
 
 

Glad Jenkost

Jennifer Permalink1
 
Hej på er!
 
Det var längesen ni fick en ordentlig bild på mig så jag tyckte det var dags. När det är snö ute så blir det mycket ljusare inomhus - alltså finare bilder!
 
Trodde det skulle bli en repris av igår, att jag skulle stanna hemma på grund av vädret men så blivade det icke! Tågen gick som vanligt och det var väl tur det. Köpte med mig en smoothie från Naked Juice bar som jag drack på tåget.. tyckte smoothie passade perfekt idag för skulle direkt till Kupolen efter skolan.
 
Åh denna kupol! I löv it. Gjorde knäböj med kettlebell. Det känns i baken om man säger så. Testade på att använda mig av pilatesboll för första gången någonsin. Jag tror jag är kär! Vilken underbar boll! Gjorde cruncehs med boll och höftlyft - höftlyftet var underbart!! Kändes i HELA kroppen och jag tänkte bara Aj aj aj vilken killerövning och gud vad underbar den är!
 
Mhm!
 
Ska leta reda på fler övningar med pilatesboll. Är bara rädd för att jag ska ramla av den om jag sätter mig på den :) men man måste våga prova! Heja Jenkost, säger jag!
 
Om en timme är det jobb på bibblan. Kul! Har precis duschat och ska nu hämta mellanmål innan jag pular på min filosofiuppsats. Nästan klar!! Ihh!! Då slipper ni mitt tjat!
 
Gissa vad jag ska äta till mellanmål förresten? Hehe...
 
Jordnötssmör är en del av det... i lööööv jordnötssmör....
 
 
 
 
Till top