J E N N I F E E R G E

Himmelsfärd

Dagar i bilder Permalink0
Lagom såhär till kristihimmelsfärd så damp det ner en kyrkotidning i brevlådan! Jag får den varannan månad eller så och jag tycker faktiskt den är himla trevlig att bläddra i.
 
I detta numret stod det om högkänslighet, något jag funderat på om jag kanske är, alltså en högkänslig person. Jag har alltid varit känslig och blir väldigt påverkad av stämningar i rum och så vidare. Jag beaberar djupt och tänker mycket... högkänslighet är i sin tur ingen diagnos utan snarare ett personlighetsdrag men det kan vara viktigt att vara medveten om, särskilt vad gäller högkänslighet hos barn! Jag har som liten ibland känt mig lite bortviftad med mina känslor, för att andra inte har förstått dom..
 
Men nu ser jag det bara som en styrka, som något fint. Jag gråter ju hur lätt som helst och det vet de flesta i min närhet om: jag har nära till tårar, nära till känslor.
 
Dagens lunch blev rabarberscones! Det var som vanliga scones, men man stoppade ner små rabarberbitar i degen och strösslade pumpakärnonr på. Så himla himla gott!
 
Majoriteten av dagen har jag suttit vid datorn precis som nu, och skrivit.. på min tenta. Har kommti ungefär halvvägs vilket känns toppen! De jobbiga bitarna är över nu, nu är det själva analysarbetet kvar, det som jag gillar och som jag är bra på. Har ju både lördag och söndag på mig att skriva klart, samt kvällarna i veckan. Det kommer absolut att gå!
 
Det har känts härligt med en riktig pluggdag idag, jag får lite throwbacks till för mer än ett år sedan då skolan fortfarande var igång och man hade såna här dagar..
 
HIIT stod på dagens träningschema idag men jag vaknade med halsont som vägrade ge sig under dagen så jag hoppade faktiskt det och tog en promenix istället.. HIIT, alltså högintensiv intervallträning, kändes inte överdrivet lämpligt när man har halsont.. hoppas att det är borta imrogon så att jag kan träna då men vi får väl se!
 
Imorgon blir det jobb som vanligt och sen får jag nog skriva några rader till på tentan.
Till top