J E N N I F E E R G E

Hääälsingborg

Dagar i bilder, Shopping Permalink0
 
Denna soliga dag begav jag och William oss till Helsingborg för att promenera, äta lunch, fika, mysa, shoppa och eventuellt bada. Nåt badande blev det tyvärr aldrig men allt det andra har vi gjort!
 
Det var verkligen jättefint väder hela dagen, enda sedan imorse. Dock var det lite kallare i Helsingborg... vi gick runt lite innan vi gick till biblioteket och köpte mackor för att sedan äta dem på en bänk i stadsparken. Parken är så himla fin!! Särskilt nu när allting verkligen börjar blomma: det är inte bara grönt längre det är blommigt!!! Underbart :) :)

Jag hittade i alla fall en grå kjol på Vero Moda som var jättefin sen ett linne på H&M och ett par shorts på Åhléns. Nu får jag inte handla mer för resten av månaden.. hmmm.. snål/fattig/pengagalen Jenkost.
 
Vi fikade på Ebbas också. Jag tog en chokladcheesecake och William tog en "Raket". Det var skitgott och, som vanligt, skitmäktigt. Men men. Vill äta alla deras kakor!! Kanske inte samtidigt men en per dag hade väl varit lagom.. hehe..
 
Nu ska vi laga tacos till resten av familjen.. måste nog gå upp snart innan mamma blir grinig!!..
 
 

"Det är en djungel"

Dagar i bilder, Musik Permalink0
 
Som vanligt har vår kära Timbuktu gjort en mycket bra låt. Nyskriven och allt, efter vad som hänt i bland annat Husby.. himla bra budskap (den heter ju budskapet haha).. ni får helt enkelt lyssna och bilda er en egen uppfattning av låten :)
 
Sitter och spelar LoL med William för tillfället. Ja han kom redan idag eftersom vi båda två är lediga imorgon. Gäller att planera och att ta vara på tiden.. Ska bli riktigt skönt med långhelg (har ingen skola på måndag heller) och på tisdag slutar jag!! Värsta lyxen ju. Riktigt längtar efter sommarlov (har ju redan sommarlov nu typ haha)
 
Hade inte behövt gå till skolan idag ärligt talat.. vi gjorde ingenting. När jag kom dit pratade vi i en halvtimme sen fick vi gå. Jag kom ändå efter lunch för hade körlektion men mina vänner berättade för mig att det inte hade hänt någonting på morgonen.. hmm.. lönt.. hmm..
 
Fast det gör inget. Det är helt okej!! Faktiskt! Jag går i alla fall i skolan, skolan går bra, jag mår bra allting är bra.. typ...
 
Godnatt.
 
 
 

Halkigt

Dagar i bilder, Natur Permalink0
 
Ni får två opublicerade bilder som jag tog i Säffle för snart en månad sen. Tycker trädbilden till vänster är väldigt fin.
 
Riskhalkan var inte så hemsk som jag trodde!! Jag försökte intala mig att den skulle vara rolig och såhär, men det gick väl sådär. När det väl var dags var jag väldigt nervös!! Skakade som fan när jag lyfte benet från kopplingen, men direkt efter att ha genomfört övning nummer 1 så insåg jag att det inte var så hemskt. Det var rentav roligt.
 
När vi skulle svänga i en kurva och följa kurvan längs vår linje fick jag sladd. Det var läskigt ja, men ändå väldigt kul att bara åka runt lite. Hade det varit på riktigt i trafiken tror jag knappast det varit lika rolig dock..
 
Aja. Crossade när jag kom hem och innan jag gick till körskolan hann jag dammsuga mitt rum en snabbis! Skönt. Imorgon ska jag till skolan (faktiskt) för då har vi lektioner.. det har vi knappt haft på hela veckan. Ska dock köra halv åtta redan så kan varken gå på hälsobanken eller få sovmorgon.. :( Men lika bra att köra. Är väldigt sugen på att köra efter detta!! Var faktiskt skitkul att sitta själv i bilen för en gångs skull. Och göra lite hur som helst (okej inte hur som helst men där var liksom ingen som kunde säga åt en på samma sätt som under en körlektion)
 
En upplevelse i alla fall. Har fått lite mer respekt för hastigheten nu när man märker vilken skillnad det blir med en lägre hastighet..
 
 
 
 
Till top