J E N N I F E E R G E

Veckans outfits

Dagar i bilder Permalink1
God söndagskväll bloggisar! Hur har er helg varit? Min har varit toppen faktiskt! Och i veckan hade jag några fina outfits på jobbet som jag gärna skulle vilja visa er..
 
I tisdags hade jag inget mindre än mina relativt nya randiga byxor från hm på mig! Med en svart topp till bara och ballrinaskor. Japp, ballerinaskor! Det var ju väldigt fint väder i veckan så både sommarskor och sommarjacka åkte fram. Tog min gula jacka för att ge outfiten lite mer färg! Älskar den, kände mig så fin!
 
På torsdagen provad jag mi på en ny håruppsättning! Eller ja, ny för mig i alla fall. Gjorde en messy bun som satt rätt högt upp på huvudet, drog lös håret så det verkligen blev messy och drog loss två slingor vid pannan som lugg typ. Jag tyckte det blev jättefint! Fick höra av mina kolleger att det var fint också, så kul!
 
Sen på fredagen tog jag rosa byxor och svart body + kofta! Och så den vita sommarjackan som också är dösnygg. Och pumps (!). Älskade vårväder!
 
Men nu hela helgen har det ju varit regn och trist. Visserligen behövdes det ju, men ändå. Jag hoppas det blir fint imorgon.
 
Idag körde jag första passet på annisxform och fangirlade lite när Anna repostade min händelse på sin insta!! Ihh! Fräckt!
 
Jag har alltså köpt ett träningsprogram av henne som heter Annis Xform och som går ut på att man ska få mer x-form i kroppen, altså mer timglas. Jag har länge känt att visst träningen är kul osv, men jag gör samma saker och var sugen på en utmaning. Så efter att ha tänkt efter lite så köpte jag programmet och körde alltså första passet idag! Det var ben och det var 5 set arbetsset på alla övningar, vilket jag inte brukar göra, jag gör typ 4, så det kändes! Det kändes också att jag inte gjort så höga reps på sistone utan hållt mig till mina bekväma 6 reps på knäböj för att kunna öka styrkan.. Så det var tungt efteråt måste jag säga! Men härligt.
 
Imorgon är det dags för bröst och axlar! Som sagt: känner verkligen att jag vill utvecklas i träningen och då tyckte jag att ett träningsupplägg som detta skulle passa mig perfekt! Så nöjd! Sen är det såklart hur tungt jag gör och själva utförandet som avgör resultatet, men nu kan jag ju redan den biten: jag var sugen på ett nytt upplägg för att se hur jag utvecklas av detta!
 
Känner peppen!
 
Har redan bäddat ner mig i sängen faktiskt med min vetekudde. Förutom att träna har jag idag pusslat, lagat matlådor, målat målarbok och kollat serie. Typ bara gos! Det blev en liten Jennifer-dag idag och det behövde jag verkligen tror jag ❤
 
Imorgon är det back to work igen (och möjlighet till massa nya outfits!!!), puss på er så länge!
Till top