J E N N I F E E R G E

Utflykt på utflykt

Dagar i bilder, Inredning Permalink0
Varför går helgerna så fort?! Jag förstår inte! Denna helgen hade vi inget speciellt inbokat, planen var att ta det lugnt och rensa ut bland lite grejer här hemma. Både förra helgen och förra igen blev det en del farande så vi var båda ganska överens om att nej, denna helgen tar vi det lugnt och blir hemma.
 
Men i fredagskväll kliade det i fingrarna och suget efter en ny vardagsrumsmatta bara växte o växte när mamma tipsade om att de hade mattor till rejält nedsatt pris på outleten i klippan. Så det blev en shoppingtur igår alltså! Och idag blev det fix i hemmet efter att jag tränat rumpisen på gymmet. Pheewww det tog på krafterna men har nu hunnit vila någon timme som tur är.
 
I köket flyttade min piedestal in! Tyckte synd om den som ska stå i mögrummet (aka joels spelrum hehehe). Så nu är den i köket istället med yoga-tjejen och fina fejkblommor som jag köpte på ikea igår! Snyggt va?
 
Jag bytte även plats på micron och kaffebryggaren och assistenten. Blev mycket bättre såsom det är nu. Micron är så fruktansvärt ful och därför är det skönt att få bort den i hörnan på diskbänken, istället för att "skylta" med den på min lilla köksö.
 
I fönsterkarmen uppe i fönstret har nya blommor flyttat in eftersom de förra var lagom döda.. :-)
 
Det bidde en supergosig matta i grå färg som typ "skimrar". Den är gosig att gå på + lätt att dammsuga! Den förra mattan var ju en ryamatta vilket är det värsta som finns att dammsuga... den här har lite vita streck på sig och jag tycker det är fint att det händer något i den samtidigt som mönstret är väldigt diskret. Najs! :-)
 
För att hela soffan skulle kunna stå på mattan hade mattan behövt vara nästan 4 m lång.. och en så lång matta får man nästan måttbeställa.. så vi gjorde som så att typ 2/3 av soffan står på mattan som alltså är 3 m x 2 m. Tyckte det blev bra så!
 
När vi ändå var igång körde vi in på ikea påvägen hem. Först hade vi tänkt köpa ett annat soffbord men sen hittade vi detta.. i högglans... asså så fint med högglans?!?! Efter viss diskussion bidde det ett vitt sådant som vi satt ihop igår. Lagom döda var vi efteråt för det var riktigt klurigt. Men visst blev det väl bra?!
 
Jag passade även på att påskpynta lite grann idag. Jag har inte så mycket påskpynt, men några prdynadsägg och ägg-ljus. Mina fina ägg från gotland "ramade" jag in med en kupol, hittade roligt tips på det på instagram :-)
 
Den gule påskharen är framme tillsammans med ett äggljus och en kyckling. Nu går vi mot ljusare och färggladare tider va? Jag målade precis naglarna i en härligt turkos färg! Som alla vet är ju klockan framspolad idag.. känns lite konstigt, jag hade först glömt det imorse när jag vaknade! Kände mig ändå rätt pigg när jag vaknade vid 9-tiden.. vilkert alltså var 8-tiden igår.. Men somnade som en stock igårnatt. Hoppas jag sover lika bra idag :-)
 
Nu ska jag bläddra bland lite recept för o hitta något roligt att laga till middag. Är så trött på vardagsmaten! Har ni något tips på något gott o laga? :-)
 
Hoppas ni haft en fin helg. Nu går vi in i en ny vecka!
Till top