J E N N I F E E R G E

Pizza och plugg

Dagar i bilder Permalink0
 
Tjena bloggisar.
 
Igår blev det pizza till middag. Vet inte varför men jag var så himla sugen på det. Det bästa var att där blev en bit över till mig som jag åt nu till lunch.
 
Det har varit fint väder här både idag och igår så jag har promenixat en del. Idag kämpar jag med min uppgift som jag verkligen vill få klart eller åtminstone göra klart så mycket som möjligt på! Det är lite jobbigt men jag har ju hela dagen på mig plus morgondagen att verkligen råplugga så jag sätter alarm på mobilen, skriver, sen tar paus och så håller det på.
 
Har även köpte sims 4 som är jätteroligt ju! Det kommer jag nörda än mer ikväll.
 
Nu får jag nog plugga vidare. Ville bara uppdatera lite. Känner mig nere. Ingen bryr sig.

Insta-inspo

Tankar Permalink0
 
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
 
 
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
 
jag må va deprimerad men jag är även så mycket mer
jag tar antidepressiva
det är inget fel på det
jag går i kbt
det är inget fel på det
det är inget fel på mig
så försök inte ens
skamma mig
få mig att känna mig
dum
för jag vet mitt värde
 
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Frulle och fynd

Dagar i bilder Permalink0
 
God morgon bloggisar!
 
Har ni sovit gott? Det har jag, fast jag vaknade redan vid halv sju.. men med tanke på att jag somnade vid tio så blev det ändå en hel del timmars sömn. Låg kvar i sängen till åtta då jag gick upp och gjorde i ordning frukost!
 
Och nu är frukosten uppäten, bara lite kaffe kvar som jag tagit med mig hit till datorn. Har fått världens simssug tack vare thebentish så jag håller just nu på att fixa Sims 4! Har inte riktigt gett det en chans men det ser roligt ut när hon spelar så varför skulle det inte va kul när jag spelar! Vi får väl se.
 
Vill hellre spela sims än plugga men plugga måste jag tyvärr också göra idag.. och så tänkte jag gå till simhallen nu under förmiddagen!
 
 
Måste bara visa er min nya bff: skrubbhandsken! Asså.. så bra! Jag kollade på Lisette Alfredssons video på youtube, hudvård för fattiglappar mest för skojs skull eftersom jag känner mig som en fattiglapp och har dålig hud typ.. och där tipsade hon om att istället för att köpa peeling och scrubkrämer så kan man ha en skrubbhandske, ta lite ansiktstvål på den och så gnugga runt i huet!
 
Och det funkar såååå bra! De sminkrester som alltid brukar sitta kvar i mitt huvud försvinner och när jag tar toner på en pad så blir det typ inget kvar! Perfekt ju. Plus man får ju bort alla döda hudceller och huden känns mysig.
 
Så ett litet tips från mig (eller egenlitgen från lisette men jag förmedlear bara detta vidare!). Kostade bara 15 kronor på maxi i karlskrona och den är ju rosa! Perfekt! ♥
 
 
 
Till top