J E N N I F E E R G E

Grötigt

Dagar i bilder Permalink0
 
 Kan ni gissa vad som döljer sig under berget med typ frukt bär pumpafrön och kanel! Havregrynsgröt! Var jättesugen på det imorse.
 
Tycker denna dagen gått fort.. och så har jag typ inte gjort nånting. Öppnat paket, sminkat mig lite fint... har inte ens städat....................... och klockan är redan två.
 
 
Vet inte ens vad jag ska skriva.. borde plugga och städa och träna och gå ner i vikt och äta mindre och bli fin men det är inte så enkelt.
 
Ska strax gå ut en runda i alla fall.
 

Pastelliga vårfärger

Dagar i bilder, Inredning Permalink0
 
Då var det kväll igen mina vänner och snart ännu en dag till ända. Skoldagen gick bra, vi spelade in oss själva när vi rollspelade! Det gick inte så bra för mitt lilla rollspel för jag hakade upp mig, men det är ju sånt som händer eller hur! Kan ju hända även den bäste.. i ett riktigt samtal.. dessutom känns det så konstlat ibland när liksom alla sitter där och vet att det är på låtsas.
 
Men men! Nu var detta momentet avklarat och nu återstår bara att reflektera och ge feedback på våra små rollspel på måndag.
 
Igår när jag var på maxi med pappa så hade de 2 påskliljor för 30 kr! Jag slog till. Nu känns det äntligen som om mina våriga krukor kan komma fram med gott samvete och det fick de också nu ikväll!
 
 
Älskar färgerna! Så fina och pastelliga.. och liksom.. det är grönt.. det är rosa.. det är gult.. kan det bli bättre?? Tror det kommer ser ännu finare ut sen när påskliljorna väl blommar! Mys med vår och påsk och färg!
 
Annars så gick jag inom en snabbis på bibblan efter skolan och lämnade några böcker och så postade jag tillbaka mitt anställningsbrev i brevlådan. Pratade med mammi på telefon under den regniga promenixen. Men när man väl är ute och liksom är inställd på att gå tycker jag inte regnet gör så mycket. Så länge man är rätt klädd så!
 
Men trots att jag lämnade tillbaka typ 5 böcker har jag ännu fler kvar som ligger och göttar sig i min lilla schäslong. Tycker synd om den som har blivit allmän avlastningsplats! Det var ju inte tanken... men men. Imorgon tänkte jag nog städa lite och dona ni vet, kanske att jag lyckas hitta en bättre lösning för all förbannad kurslitteratur..
 
Förresten! Vet ni vad jag provade att laga till middag idag? Spansk tortilla! Det är ju som omelett på spanska typ, med potatis. Sååå gott! Ni får receptet inom en snar framtid. Mums!
 
Nä nu börjar snart dr phil så ska nog sätta på te.. fryser sen promenixen i regnet.. :( var är min björn mitt täcke som brukar värma mig!! ♥

Avtal

Dagar i bilder Permalink0
 
God förmiddag bloggen!
 
Här sitter jag alldeles redo för att ta tåget om en halvtimme. Sov hos Luddis inatt så promenixade hem därifrån vid halv tio typ. Mysigt! ♥
 
Nu i veckan så fick jag hem mitt anställningsavtal på posten! Wihoo. Känns roligt faktiskt. Men först ska vi klara av kurserna nu på vårterminen bara, men det kan väl inte vara alltför svårt hoppas jag.. skickade in min uppgift igår så den kan jag äntligen checka av från lsitan! Nu gäller det bara att det går bra på den + tentan så är åtminstone den kursen godkänd!
 
Var helt övertygad om att jag började 13.15 idag men tydligen var det 12.30! Tur att jag är ute i god tid så att jag hinner ändå. Skönt att det redan är torsdag! Sista skoldagen för veckan för mig för imorgon är jag ledig wihoo.
Till top