J E N N I F E E R G E

Vi ses snart igen

Tankar Permalink0
 
William har åkt hem idag. Just nu känns det som om han aldrig varit här. Som om det var flera veckor sen han åkte hem. Det är konstigt. Skrev i min dagbok när jag satt i konsthallen idag och tänkte skriva av direkt på bloggen för att verkligen få fram allt som jag tänkte på då.. just nu tänker jag nämligen inte så mycket..
 
"Nu har William åkt hem och jag sitter ensam i konsthallen igen. Ovant, men skönt. Skönt att kunna gå från hejdå till jobb, att slippa tänka där emellan, låta det undermedvetan hantera allt i hopp om att smärtan ska kännas mindre, mildras, när den väl infinner sig.
 
Jag vet inte hur det fungerar riktigt. Om det fungerar. Men att sysselsätta sig, att göra saker är som terapi. Det är kul, tiden går fort och allt det jobbiga, ensamheten, paniken, ångesten dämpas liksom försvinner i ett upptaget töcken fullt av saker. Saker som känns meningsfulla. Som rentav är meningsfulla men som kan te sig så meningslösa och banala i vardagen.
De håller ihop min vardag.
De håller ihop mitt liv.
De håller ihop mig.
Det är i dessa saker jag klänger mig fast. Som agerar som livbåt när det känns som jag ska drunkna.
 
Det är det jag älskar med rutiner, vanor, hobbys. När allting annat rämnar eller försvinner finns de kvar. Min vardag. Jag älskar den trots att den är så monoton att jag ibland vill spy. Men jag trivs med den. Eftersom en vardag med dig ännu inte kan bli min vardag gör jag det bästa av den jag har. Försöker åtminstone.
 
Och det går ju. Under snart 11 månader har det ständigt känts hopplöst och jobbigt när vi säger hejdå. Det blir kanske aldrig lättare, aldrig en vana men jag har lärt mig hur jag ska hantera det.
 
Att kasta bort det för att det är så jobbigt att säga hejdå, att va ifrån varann, vore idiotiskt, korkat, ja fegt. Har vi klarat det i 11 månader klarar vi fan det i 11 till. Det lovar jag. Och klarar vi det, ja då klarar vi allt. Nästan i alla all.. vi får väl se vad vi stöter på för problem då.. och fram tills dess:
 
GE ALDRIG UPP!"
 
 
 

Körkortsfirande

Underbara dagar Permalink0
 
Igårkväll, efter att jag och William kom hem efter att ha kört en runda så firade vi att jag fick körkort med lite fika.. jag som trodde det skulle bli paj eller något annat gott blev positivt överraskad när det inte alls var paj som vi skulle äta utan gräddtårta med jordgubbar!! Det äter vi typ aldrig och jag som gillar det så mycket blev ju jätteglad! Om än paff! När fasen hann mamma och pappa göra den? tänkte jag och fick reda på att de gjort den när jag och William suttit i konsthallen tillsammans den sista timmen.. så fint av er!! :) :)
 
Jag fick även lite kort!! Ett kort av mormor och Jerker (det svarta), ett av Tilda (det handgjorda) och ett av resten av familjen (det vita). Sååå fina allihopa!
 
På Tildas kort står det: "Grattis Jennifer! Första gång körde du för fort, andra gång för sakta. Men... nu gick det perfekt! DU ÄR BÄST! önskar Tilda!" Tack Tilda så fiiint!! Vill verkligen ha en sådan bil som är längst ner på sidan.. rosa med blommor på.. jättesöt ju hihi!!
 
Och på kortet från familjen står det "Hipp hipp hurra! För Jennifer ida'. Nu kan du tuta och köra, tills fötterna blir alldeles möra, sedan softa, i din nya fina kofta som vi nu vill bekosta! Pussar kramar, från hela familjen". Väldigt fint kort!! Och nu är min dyra kofta inte en investering i min gaderob utan en körkortspresent!! Åhh :) :) 
 
Sist men inte minst står det "Grattis till ditt körtkort. Mormor och Jerker. "Kör försiktigt". Och så fick jag lite bensinpengar.. tack så jättemycket!! :) :) Roligt att det blev som det blev. Jag hade ju kunnat få underkänt också.. men nu blev det godkänt och det är jag så himla glad för!
 
Så himla roligt att alla andra också är så glada! Till och med mina jobbarkompisar på bibblan blev glada!! Hihi.. åhh.. de är så snälla där.. :) :)
 
Roligt!! Tack allesamman :) :)
 
 

Jag har..

Underbara dagar Permalink1
.. tagit körkort idag!! WOHO!!!!
 
Sa inget om det igår för det skulle bli en suprise för mina kära bloggvänner och ja; tro det eller ej, jag klarade det! Är ööööverlycklig! Att man ska åka ända till Hässleholm för att ta körkort.. på tredje försöket.. inte illa haha :) :)
 
Åkte och hämtade Tilda hos mormor innan.. alldeles själv.. var så tyst att jag skruvade upp radion :) :)
 
Ska ut och köra en runda ikväll med min älskade William för att fira och ja.. jippie!! :D Äntligen! Vroom vroom!!
 
 
Till top