J E N N I F E E R G E

På vift

Dagar i bilder Permalink0

Ja jag är på vift! Eller vi rättare sagt: jag, mamma och Lena. Vi befinner oss hemma hos morfar och laddar upp inför Tjejmilen imorgon. Som jag får gå. Buhu. Jag har redan beklagat mig så mycket över dessa förbannande fötter att jag knappt orkar tänka på det igen..

Dagens utflykt gick i alla fall till Thun's. Där är så roligt!! Massa fina kläder.. men jag köpte bara en tröja. Så fin så fin så!! Jag ska visa den en dag. Tror jag...

Och nu har jag druckit te och sitter här och umgås. Det är helt okej. Var så himla rastlös och rentav deprimerad tidigare men nu börjar jag minsann vänja mig vid att inte göra så mycket.. det blir tacos till middag här idag och inte många fler knop gjorda.. :) :)

 

 

 

 

Lilla Jennan

Jennifer Permalink0
 
Jag tycker denna bild är så fin. Den är tagen på Olivers dop och jag är två år. I fotoalbumet står det att jag inte ville va med på kortet. "Hon tittade på himlen istället". Pappa såg bilden och sa att jag kollade upp i himlen för att leta efter Gud.
 
Det tycker jag är gulligt.. och lite.. Jennifer-aktigt.. kanske slump men ändå inte :) :)
 
Nejni. Nu ska jag äta middag. Ville bara dela med mig av denna fina bild!! :) :)
 
 
 

Smurf

Dagar i bilder Permalink0

Kolla in denna vackert inslaga låda! Mhmm. Tänk att jag har gjort det. Jag som är så dålig på att slå in saker. Ja jag blev minsann redigt nöjd med mig jsälv och paketen. Hoppas att miss Tilda också blir det eftersom den är till henne ;) ;)
 
Och så har jag varit på banken och satt in min lön. Finally! Det roliga (?!) är att hela beloppet + 8 kr kommer försvinna.. haha. För vi har nämligen.. BESTÄLLT EN DATOR WOHOO. Eller massa delar som tillsammans blir en dator.
 
Men men. Den kommer i nästa vecka. Snyft. Ska jag orka stå ut med denna sååå länge till. Klart jag gör. Hehe. Nu ska jag sova. Godnatten!
 
 
 
Till top