J E N N I F E E R G E

Söndag

Dagar i bilder Permalink0
God förmiddag bloggisar!
 
Jag är hemma hos mamipapi och myser med Zazze. Han är så fin och han blri bara liiite sur på mig när jag kommer med borsten och vill kamma honom... han är ju en liten docka typ.. jag vill ju bara pilla och dona och mysa och leka! ♥
 
Igår åt vi kycklingtacos till middag och som ni ser så var vi typ fullt hus här! Alla barnen var hemma och så var även Matilda och Simon här. När Simon är här gömmer sig Tilda mest i källaren, Oliver och Matilda visar sig ibland men är också mycket i källaren.. så det blir äldsta barnet jenfår som får vara lite ensam! Men jag har ju Zazze och mamipapi att umgås med om inte annat.
 
Dagens planer är att gå ut och plocka lite fläder tillsammans med mami och Zazze. Senare i efermiddag beger jag mig hemåt mot hässle igen och om jag orkar tänkte jag baka bröd. Det är inget vidare promenadväder men jag mår bra av att vara ute och sysselsätta mig. Det var därför jag åkte hem igår för jag tycker det är svårt att bara vara hemma ensam... men jag får väl lära mig det nån gång.. mitt värde sitter inte i min prestationer eller huruvida folk vill va med mig eller inte.
 
Nu tänkte jag läsa lite och ta det lugnt... det behöver jag verkligen öva på.. ♥

Midsommar

Dagar i bilder Permalink0
Glad midsommar på er!
 
Själva midsommarafton spenderade jag med Ludvig hemma hos mig. Vi åkte till maxi vid typ halv fem och de stängde fem.. var gaaanska stressigt men det gick an.
 
Vi köpte sill, färskpotatis, ägg och så lite kött.
 
Såhär såg jag ut dagen i ära! Det regnade så jag fick ta på mig leggings. Klänningen är så fin tycker jag, älskar modellen och älskar blommorna. Kanske lite fånigt att göra sig fin när man ändå bara ska va hemma men jag gillar ju sånt så då får väl jag göra det om jag vill................
 
Ludvig presenterar här maten!! Asså det var så sjukt gott och jag blev jättemätt. Längesen midsommarmat var såå god! Men jag gillar ju sill och ägg.. och så färskpotatis.. och köttet va supergott.. osten med... salladen med.. asså allt var gott!
 
Plus sällskapet var ju finfint ♥
 
Vi åt mat och kollade film samtidigt. Det var mysigt! Så det blev en riktig myskväll av midsommarafton men jag tyckte det var jättetrevligt.. man måste inte göra så mycket, att bara va med den man tycker om ger mycket.
 
När vi var på maxi hade vi även köpt lite efterrätt eller fika men efter maten var vi så mätta så det fick minsann vänta (tills idag..!)
 
Såå söt i förkläde! Gissa vem som tog vilken selfie (ledtråd: jag har mest selfievana... men blir ändå sämst på bild hahaha!!)
 
Tack Ludvig för du ville spendera midsommar med mig!♥ 

Godkänd

Dagar i bilder Permalink0
Kommer ni ihåg min så kallade förbannade kompletteringsuppgift som jag kämpade med i början av juni? Den blev godkänd och således blev jag godkänd på hela kursen! WIhooo. Så skönt att få check på den och att äntligen få börja på c-uppsatsen till hösten. Skulle ju gjort den i våras egentligen om jag valt att stanna kvar i Göteborg.
 
Så nu kan vi verkligen släppa allt med plugg och bara ägna oss åt jobb och fritid. Försöker att inte låta jobbet ta över hela livet men det gör ju det ändå typ. Fast det är roligt och tiden går fort!
 
Ett tecken på att det faktiskt är sommar är alla bananflugor.. asså dom svärmar över min disk typ.. och jag har ofta lite bråttom på morgonen så jag brukar låta min frukostdisk stå kvar vid bordet.. no good idea eftersom flugorna attackerar tallriken då!
 
Imorgon är jag ledig så idag är ju lill-fredag typ! Härligt!
Till top