J E N N I F E E R G E

Tankat solsken

Dagar i bilder Permalink1
Jag har tankat solsken mer eller mindre hela dagen idag! Under min promenix mötte jag mina vänner ankorna vid dammen på Fredentorp. Jag satte mig på en bänk för o vila o titta på dem en stund. Så härligt att bara gå en promenad i kroppens egen takt och för njutningens skull, inte för motionen.
 
Ankorna var kloka och låg i skuggan. När jag kom tillbaka från promenixen satt jag på balkongen och då hade solen ännu inte kommit förbi huset, så det var skugga där. Himla skönt faktiskt! Sakta men säkert kom solen in mer och mer på balkongen och till slut tog jag ut en filt som jag lade mig på och solade en stund. Det var så skönt! Kände riktigt hur jag öppnade kroppen för solen och bara tog emot ljuset, värmen och kraften. Svetten rann men jag njöt ändå! Varvade att bara blunda med att läsa i "Invandrarna".
 
Vid fyra-tiden gick jag in och kände mig färdig-tankad så jag tog en kalldusch och bryggde kaffe, skar upp vattenmelon och fikade med det + chokladbollar! Gos!
 
Igår så utmanade jag mig själv på gymmet! Jag gymmade i bara sportbh!! + högmidjade tights! Det har jag inte riktigt vågat innan, men har velat det med tanke på hur varmt det är inne på 24an.. så jag tog steget! Mina cerisahögmidjade tights och så den svarta sportbhn! Det kändes naket de första 10 sekunderna som jag lämnade omklädningsrummet typ, sen kändes det bara bra! Är så glad jag vågade!!
 
Jag har faktiskt mer och mer börjat strunta i vad folk tycker om mina kläder.. jag har väl på mig vad jag vill oavsett min kroppsstorlek. Liksom jag är ju inte smalast å gymmet om man säger så men jag ska ju ändå få ha min sport-bh om jag vill! Eftersom det är så varmt!! Eller som jag hade på den högra bilden: croppat linne och korta tights. Klart jag ska få ha det om jag vill och trivs i det!! Skiter väl i vad alla andra tycker??
 
Vad tycker ni? Jag tycker man ska få ha på sig exakt vad man vill så länge man själv vill ha det och är bekväm!
 
Nu överväger jag att ta lite glass innan sängdags! Det är sååå varmt i mitt vardagsrum, solen har stått på här hela eftermiddagen.. phu.. som tur är är det rätt svalt i sovrummet.
 
Imorgon blir det jobb igen, känns rätt ok. Snart semester ju! Och nu har jag tankat solsken för ett tag framöver. Kram på er, hoppas ni haft fin helg ❤
Till top