J E N N I F E E R G E

Häxan Jennan

Dagar i bilder Permalink0
Äntligen torsdag! Dagen jag längtat efter hela veckan: eftersom det är typ som fredag för mig. Jag ska nämligen jobba hemma på förmiddagen imorgon och sen på eftermiddagen flexar jag så då är jag ledig! Wihoo! Det bästa med att jobba hemma är att man kan sätta sig vid datorn i pyjamas typ. Så det ska jag försöka göra 6.30 imorgon.. det är så tidigt som man får flexa in!
 
Jag och mina syskon passar Zazze denna helgen när mina föräldrar är på vift. Gosigt! Eller koseligt som de säger på norska paradise hotell.. japp, jag har börjat kolla på det. Det är ju 100 ggr bättre än det svenska (tack Celine för tipset) !
 
Denna veckan har varit en helt okej träningsvecka, särskilt i jämförelse med förra veckan då det bara blev 1 pass. denna vecka har det blivit 3 och idag körde jag HIIT-intervaller på cykeln! Ni vet vad det innebär vid det här laget ju bloggisar! 25 sek MAXAD FART 25 sek normal fart 25 sek MAXAD FART 25 sek normal fart osv i 20 minuter. Det är så sjuuuukt jobbigt men effektiv träning.
 
Nu under kvällen har det faktiskt kommit lite barn som frågat om bus eller godis! Det var vi inte alls beredda på så de första barnen avfärdade jag med att vi hade en jobbig hund (för zazze skällde som en idiot). Sen kom det fler barn och jag hade ju köpt tre påsar nappar på ica tidigare under kvällen och då kunde jag inte låta bli. Klart barnen ska ha godis! Så det fick dom. Jag är inte den häxan jag ser ut att vara! Typ 😝
 
Det ska bli så skönt med helg och att få sova så länge som kroppen vill utan att någon dum klocka ringer. Idag vaknade jag hos Joel och det är alltid lika mysigt att sova med varandra ❤ puss min skatt❤
 
Hoppas på att ta lite bilder från lägenheten i helgen så ni kan få se mer här på bloggen! Kram på er!
Till top