J E N N I F E E R G E

Första dagen efter semestern

Dagar i bilder Permalink0
(null)
Första dagen efter semestern idag och vad möts jag av??? En lapp på dörren där det står att rummet är bokat av verksamhetschefen??🧐🧐 Hmmmm vad märkligt tänker jag och sätter mig med en kollega på hennes rum och frågar om hon vet något. Ingen aning hade hon och sen gick jag vidare till en annan kollega varav jag halvvägs dit började inse: det är nog någon som skämta aprilo med mig!?!?!? 

Och visst var det det! Väl inne var det fina post-its på skärmen, skrivbordet var i bottenläget o utdraget och några tangenter var felplacerade🤣 så kul!!! 

Jag ska absolut inte säga något för jag och min kära kontorsgranne hittade på låtsasärenden till andra kolleger.. med namn såsom Jukka Stadig och Thung Pung 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 roligt va! 

Så första dagen efter semestern var faktiskt helt okej ändå! Vi får fortsätta jobba en hel del hemma vilket jag vet att typ alla i arbetsgruppen uppskattar. 

Just nu halvligger jag i sängen med en kopp kvällste och tänkte strax släcka lampan. Joel sover redan.. han kände sig lite slö efter vaccin dos 2 - har hört många som gör det!! Men men. Nästa vecka är det min tur, fick flytta fram tiden eftersom jag var väldigt förkyld förra veckan när jag skulle ta sprutan. 

Hoppas ni fått och får en fortsatt bra start på veckan!😍
Till top