J E N N I F E E R G E

Härligt trött i kroppen

Glutenfri matlagning, Gratänger Permalink0

Moussaka har jag lagat idag! Och ett kollage på det, tyckte det såg mycket trevligare ut än att bara lägga upp bilderna som de är..

Själv blev jag förvånad över hur god moussakan faktiskt var! Inte överdrivet svårt heller, bara man läser receptet och tänker lite själv så går det.. roligt!

Tidigare idag cyklade jag till affären för att införskaffa en aubergine, eller äggplanta som det också heter, samt mjölk och filmjölk. Skulle köpt Nesquik till mina syskon men de var ju tyvärr slut.. tyvärr... (läs: ironi).

Och vid sex-tiden kom jag hem efter en lång löprunda med mami - den blev en hel timme idag! Wohoo! Fort och graciöst? Knappast. Men en timme stampade jag fram och rundan var faktiskt ganska lång. Är lite stolt! Skryt skryt... jag brukar ju inte skryta. Dessutom är det ingen tävling, för den som tror det.. jag tävlar bara med mig själv! ;-)

Nu ska jag be min pappa om hjälp med matten - vi har prov på torsdag i nästa vecka, men det känns som att det kommer vara ganska stort och svårt så bäst att börja i tid med att repetera! Känner även för att göra om min blogg lite, den har ju "havererat" lite grann och ser inte riktigt ut som den gjorde när jag lade upp denna designen första gången! Och jag har varit för lat för att fixa det.. känns som att det är lättare att göra om allt.. vilket det inte är, men det kan vi väl strunta i? ;-)

Till top