J E N N I F E E R G E

Träningsvärk och isbergssallad

Mat, Tankar, Träning Permalink0
 
Jag gymmade äntligen igår! Och jag hann ta en bild innan mobilen dog. De två gånger jag varit i gymmet och tänkt att "nu måste jag ta en bild så jag kan blogga om det sen" så har mobilen dött. Den överlever crosspasset då jag lyssnar på musik men nästan så fort jag ska göra mina styrkeövningar så dör den.. Hmm??
 
Om ni undrar så kan jag meddela att telefonen dog denna gången också.. typ precis efter jag tagit bilden :) Och ni ser ju hur litet gymmet är!! Men det är egentligen alldeles lagom för mig.. jag älskar att vara själv därinne.. sjunger med till radion och har mig. hehe..
 
Hur som helst! Igår var en tuff dag till att börja med. Jag tog sovmorgon till tio, ville inte gå upp och inte för att jag var trött utan därför att jag inte visste vad som väntade mig.. en dag med ensamhet eller en dag med glädje över att vara själv? Jag visste helt enkelt inte. Nu i efterhand så blev det en liten blandning. Och jag känner också att jag trivs att vara själv i lägenheten. Och att jag någon helg faktiskt kan vara där själv, för jag trivs ju så bra! Det är väl en vanesak lite grann..
 
Efter lite dagboksskrivande, pluggande och deppande gick jag ner till gymmet. Det tar inte ens en minut att gå dit. När jag kom dit var där en kille som tränade, men han gick innan jag var klar.
 
Tänkte dela med mig av gårdagens träningspass och såhär såg det ut för den nyfikne!
 
30 min crossning
 
3x15 knäböj
3x15 upphopp
3x15 utfall
 
3x15 rygglyft
3x15 axeldragbakåt
3x15 shrugs
3x15 hantelrodd
 
 
Såhär dagen efter kan jag meddela att jag har träningsvärk! Särskilt i baken. Upphoppen tar död på mig tror jag. Jag älskar dem men de är tuffa. Plus att jag vågar bara göra dem om jag är själv i lokalen... om någon är med mig får jag helt enkelt byta ut den övningen.. hehe..
 
Och här ovan kan ni se min lunch som jag hade med mig på tåget idag! Jag hade nämligen isbergssallad i kylen som behövdes ätas upp, den började liksom tappa färgen och om den skulle legat där nu över helgen hade den inte varit så glad när jag kommer hem på söndag. Lika bra att bara äta upp den! Tänkte ta med bröd också som tilbehör men det glömde jag i all hast.. hade nämligen lite bråttom där framemot slutet. Men men!
 
Det är skönt att vara hemma! Det känns lite konstigt men det är väldigt skönt. Jag blir som en ko på grönbete typ. Galen av allt sällskap och allt prat och all närhet. Underbart :)
 
Imorgon blir det kalas för Ellen! Men vi hörs innan dess. Nu ska jag lägga mig och läsa lite - och inte i en kursbok!
 
Natti!
Till top