J E N N I F E E R G E

Friday im in löööööv

Dagar i bilder, Inredning Permalink0
 Glad fredag bloggisar!
 
Asså vilken konstig dag jag har haft känns det som. Den började med att jag sov jättelänge, så jag gick upp vid 7.05 fastän jag skulle ta tåget 8.23 (det är jättetajt om tid för mig..) men det gick bra ändå utan någon stress. Sen kom jag fram till Lund 8.57 och skulle ta bussen 9.03 till LTH så jag stressade som in i bomben men hann med och småjoggade in på föreläsningen, kom i tid!!
 
Sen på vägen hem då snabbade jag mig till bussen, men orkade int springa så jag missade den.. sen kom nästa buss och då var vi innne 12.39 och tåget gick 12.41. Jag gjorde en RUN FOR IT men missade det precis. Och så fick vi reda på att det var strömavbrott i Hässleohlm så tåget 12.44 var inställt och det som gick 13.00. Där stod jag som ett fån!!
 
Så fick gå tillbaka till sopis och åt lunch där för att sedan ta tåget 13.41. Fattar ni vad snurrigt eller! Sen gick jag hem och höll på att dö av trötthet, men när jag kom hem låg där ett fint brev från mormor som gjorde mig så glad att jag inte ville vila utan kände för att dansa just dance direkt som var planen för eftermiddagen. Men när jag står där beredd på min lilla yogamatta ja då funkar inte internet........ så jag får hitta på någon annan sorts träningsform nun är jag ändå var ombytt och så mentalt peppad.
 
Det var så mycket som liksom INTE funkade idag om man säger så. men nu funkar internet igen (THANK GOD FÖR JAG MÅSTE KOLLA PÅ 13 REASONS WHY) och jag kom ju hem från Lund till slut.. men ändå! Vissa dagar är knasiga. Men man tar sig igenom dom. Till och med jag! Som är sjuk!! ELOGE TILL DIG JENFÅR ♥
 
 Ja, som ni kanske ser så har jag möblerat om lite bland mina prydandssaker här i hemmet. Det är så löjlgit roligt! Tog undan det mesta av påsken och tog fram lite annat vårigt. Vill dock inte ta undan påskriset riktigt än för det har slagit ut och är så grönt och fint i köket!
 
Radion är på i köket och det är förfest på mix megapol och hos mig! Nej det är det inte men jag känner mig på gott humör. Kanske på grund av at t jag drack kaffe innan.. plus har en go känsla bara, det känns skönt! Såna stunder får vi ta vara på ♥.
 
Tror jag ska orka gå ner med soporna, sen blir det nog seriemaraton med mig själv och Clay Jensen. Tror jag får snabbvisit av luddis med senare. Wiho! ♥
Till top