J E N N I F E E R G E

Marknad!

Dagar i bilder Permalink0
God kväll bloggisar! 20 juni idag, tisdag och allt och idag var det alltså inget mindre än åby marknad! Förra året kunde jag inte besöka marknaden eftersom jag hade fullt upp i angered då men idag gick jag lite tidigare från jobb för att hinna gå på marknaden!
 
Celine och Danne hämtade upp mig i hässle och så åkte vi mot metropolen! Vi parkerade utanför mitt hus sen var det dags att gå in mot centrum. Där var ändå en hel del folk, men tyvärr inte så många kändisar. Det var roligt att gå för gamla tiders skull och för att köpa munkar, godisremmar och umgås (såklart!♥)
 
Efter att vi gått två varv gick vi hemåt igen. Jag åt middag hemma, gosade med zazze, snackade med mami och tildi sen var det dags för runda 2! Då gick jag med tilda och hon fick köpt munk och godis. Det är verkligen standard när man är på marknad tycker jag!
 
Därefter traskade vi till tåget och jag hoppade på medan Tilda gick hem igen.. så en kort visit in my hometown men det var mysigt! Kul att ändå hitta på nåt efter jobbet istället för att bara komma hem och vara mer ellerm indre död (som jag ju alltid är annars..)
 
Men nu är jag minsann trött! Så nu blir det alldeles strax läggdags och imorgon är det minsann redan onsdag och lillördag! Ledig på fredag så det är inte långt kvar nu.
 
Kramisar!
Till top