J E N N I F E E R G E

Julstök

Dagar i bilder, Jul Permalink0
God kväll bloggisar! Det känns som jag julstökat hela helgen mer eller mindre! Inte så att jag klagar, jag har gott om energi i kroppen och känner mig kreativ, men man blir rätt trött efteråt! Nu har jag precis satt mig i soffan efter en dag med:
 
- julbak (bakade vörtbröd, mums!)
- matlådeförberedelser (gjorde flygande jakob mums!)
- städning av hela lägenheten
- förberedelse av julgodis
- granklädning
- och en tur till ica där jag köpte ingredienser till mitt bakande!
 
Och igår så var jag visst på emporia och köpte massa juklappar. Tillsammans med resterande södra sveriges befolkning. Sen htitade jag visst lite julklappar till mig själv också, som jag tänkte visa i ett annat inlägg på bloggisen. Där var verkligen sjukt mycket folk på emporia.. men nu är jag i princip färdig med mina julklappsinköp! Väntar bara på att det jag beställt ska komma fram. Känns bra faktiskt!
 
I torsdags så gjorde jag visst risgrynsgröt. Den är typ redan slut så jag har köpt mer tjockismjölk så jag kan göra en laddning till.
 
Och i fredags kom mina nya shorts från adidas som jag köpte på blackfriday! Så snygga tycker jag. Jag tänkte använda dom på gymmet men jag hade dom hemma lite nu under helgen för att prova dom.. och för att de var så sköna.
 
I fredags så julpysslade jag även lite grann. Och tog fram ett julpussel. Ni ser! Jag har haft en kreativ helg asså?? Så härligt. Imorse när jag hade ont i magen lade jag mig och gjorde en kroppsscanning. Innan jag lägger mig om kvällarna brukar jag ägna mig sista stunden åt att önska mig själv glädje och kärlek i livet. Jag har kommit in i en god cirkel mina vänner!❤ Äntligen ❤
Till top